Hva er SplitEase+, og hva er inkludert?

SplitEase har en Free-plan og en betalt plan som heter SplitEase+. Med Free-planen kan du opprette opptil 3 grupper, bruke alle fordelingstyper, gjøre opp og sende påminnelser.

Trinn

  1. Gå til Profil (Profile), og trykk på Prøv SplitEase+ gratis (Try SplitEase+ free).
  2. Velg månedlig eller årlig abonnement. Prisen for landet ditt vises før du bekrefter.
  3. Bekreft kjøpet i App Store eller Google Play.

SplitEase+ gir ubegrenset antall grupper, kvitteringsskanning, utgifter med tale, faste utgifter, månedlige budsjetter, forbruksanalyser og eksport.

Betalingen håndteres av App Store eller Google Play. For å stoppe fornyelsen avslutter du abonnementet i abonnementsinnstillingene for butikkontoen din. Hvis du installerer appen på nytt eller bytter telefon, trykker du på Gjenopprett (Restore) på SplitEase+-skjermen.

Noen kontoer får tilbud om en gratis prøveperiode. Hvis du ser en, viser skjermen når den slutter.

SplitEase-appen finnes ennå ikke på norsk. Navnene i parentes er de engelske knappenavnene du ser på skjermen.

Relaterte spørsmål

Trenger du mer hjelp?

Skriv til oss, så svarer en person fra SplitEase-teamet.

Kontakt brukerstøtte
Språk: Norsk