Πώς υπενθυμίζω σε κάποιον να μου επιστρέψει τα χρήματα;

Αν κάποιος στην ομάδα σας χρωστά, το SplitEase μπορεί να του στείλει υπενθύμιση για λογαριασμό σας.

Βήματα

  1. Ανοίξτε την ομάδα και πατήστε Εξόφληση (Settle up).
  2. Βρείτε το άτομο που σας χρωστά και πατήστε Υπενθύμιση (Remind).

Μόλις σας πληρώσει, πατήστε Σήμανση ως ληφθέν (Mark as received) για να μηδενιστεί το υπόλοιπο.

Η εφαρμογή SplitEase δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στα ελληνικά. Τα ονόματα κουμπιών σε παρένθεση είναι αυτά που θα δείτε στην οθόνη.

Σχετικές ερωτήσεις

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;

Γράψτε μας και θα σας απαντήσει ένας άνθρωπος από την ομάδα του SplitEase.

Επικοινωνία με την υποστήριξη
Γλώσσα: Ελληνικά