Ինչպե՞ս հիշեցնել որևէ մեկին վերադարձնել պարտքը

Եթե խմբում ինչ-որ մեկը ձեզ պարտք է, SplitEase-ը կարող է ձեր փոխարեն նրան հիշեցում ուղարկել։

Քայլեր

  1. Բացեք խումբը և հպեք Հաշվարկվել (Settle up) կոճակին։
  2. Գտեք այն մարդուն, ով ձեզ պարտք է, և հպեք Հիշեցնել (Remind) կոճակին։

Երբ նա վճարի, հպեք Նշել որպես ստացված (Mark as received) կոճակին, որպեսզի մնացորդը զրոյանա։

SplitEase հավելվածը դեռ հասանելի չէ հայերենով։ Փակագծերում նշված կոճակների անունները այն անգլերեն անվանումներն են, որոնք կտեսնեք էկրանին։

Առնչվող հարցեր

Դեռ օգնության կարիք ունե՞ք

Գրեք մեզ, և SplitEase-ի թիմից որևէ մեկը կպատասխանի ձեզ։

Կապվել աջակցման թիմի հետ
Լեզու: Հայերեն