Com surto d'un grup o el suprimeixo?
Totes les opcions del grup són a Configuració del grup (Group settings). Obriu el grup i toqueu-ne el nom o el botó ⋯ de la part superior.
Passos
- Per sortir-ne, toqueu Surt del grup (Leave group) i confirmeu-ho. Si sou l'únic administrador, primer toqueu Transfereix l'administració (Transfer Admin) i trieu qui us substitueix.
- Per eliminar algú (només administradors), toqueu-ne el nom i trieu Elimina del grup (Remove from Group). El seu saldo al grup ha de ser zero.
- Per suprimir el grup per a tothom (només administradors), toqueu Suprimeix el grup (Delete group) i confirmeu-ho.
Si suprimiu un grup, se n'eliminen totes les despeses per a tots els membres i no es pot desfer. Liquideu comptes abans.
L'app SplitEase encara no està disponible en català. Els noms dels botons entre claudàtors són els que veureu a la pantalla.