Hogyan léphetek ki egy csoportból, vagy hogyan törölhetem?
A csoport összes beállítása a Csoportbeállítások (Group settings) képernyőn található. Nyissa meg a csoportot, és koppintson felül a csoport nevére vagy a ⋯ gombra.
Lépések
- Kilépéshez koppintson a Kilépés a csoportból (Leave group) lehetőségre, és erősítse meg. Ha Ön az egyetlen adminisztrátor, előbb koppintson az Adminjog átadása (Transfer Admin) lehetőségre, és válassza ki, ki veszi át.
- Valaki eltávolításához (csak adminisztrátorok) koppintson a nevére, és válassza az Eltávolítás a csoportból (Remove from Group) lehetőséget. Az illető egyenlegének a csoportban nullának kell lennie.
- A csoport mindenki számára történő törléséhez (csak adminisztrátorok) koppintson a Csoport törlése (Delete group) lehetőségre, és erősítse meg.
A csoport törlése minden tagnál eltávolítja a csoport összes kiadását, és nem vonható vissza. Előbb számoljanak el.
A SplitEase alkalmazás még nem érhető el magyarul. A zárójelben lévő gombnevek azok, amelyeket a képernyőn látni fog.