Kaip palikti arba ištrinti grupę?
Visos grupės parinktys yra Grupės nustatymai (Group settings). Atidarykite grupę ir bakstelėkite grupės pavadinimą arba mygtuką ⋯ viršuje.
Veiksmai
- Norėdami išeiti, bakstelėkite Palikti grupę (Leave group) ir patvirtinkite. Jei esate vienintelis administratorius, pirmiausia bakstelėkite Perduoti administratoriaus teises (Transfer Admin) ir pasirinkite, kas jus pakeis.
- Norėdami ką nors pašalinti (tik administratoriai), bakstelėkite to žmogaus vardą ir pasirinkite Pašalinti iš grupės (Remove from Group). Jo balansas grupėje turi būti nulinis.
- Norėdami ištrinti grupę visiems (tik administratoriai), bakstelėkite Ištrinti grupę (Delete group) ir patvirtinkite.
Ištrynus grupę, visos jos išlaidos ištrinamos visiems nariams ir to atšaukti negalima. Pirmiausia atsiskaitykite.
Programėlė SplitEase lietuvių kalba dar neprieinama. Laužtiniuose skliaustuose nurodyti mygtukų pavadinimai, kuriuos matysite ekrane.