Miten poistun ryhmästä tai poistan ryhmän?

Kaikki ryhmän valinnat löytyvät kohdasta Ryhmän asetukset (Group settings). Avaa ryhmä ja napauta ylhäällä ryhmän nimeä tai ⋯-painiketta.

Vaiheet

  1. Jos haluat poistua, napauta Poistu ryhmästä (Leave group) ja vahvista. Jos olet ainoa ylläpitäjä, napauta ensin Siirrä ylläpito (Transfer Admin) ja valitse, kuka jatkaa ylläpitäjänä.
  2. Jos haluat poistaa jonkun (vain ylläpitäjät), napauta hänen nimeään ja valitse Poista ryhmästä (Remove from Group). Hänen saldonsa ryhmässä on oltava nolla.
  3. Jos haluat poistaa ryhmän kaikilta (vain ylläpitäjät), napauta Poista ryhmä (Delete group) ja vahvista.

Ryhmän poistaminen poistaa kaikki sen kulut kaikilta jäseniltä, eikä sitä voi perua. Tasaa velat ensin.

SplitEase-sovellus ei ole vielä saatavilla suomeksi. Sulkeissa olevat nimet ovat englanninkielisiä painikkeiden nimiä, jotka näet näytöllä.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Tarvitsetko vielä apua?

Kirjoita meille, niin SplitEase-tiimin jäsen vastaa sinulle.

Ota yhteyttä tukeen
Kieli: Suomi