समूह कसरी छोड्ने वा मेटाउने?
समूहका सबै विकल्प समूह सेटिङहरू (Group settings) मा छन्। समूह खोल्नुहोस् र माथि समूहको नाम वा ⋯ बटनमा ट्याप गर्नुहोस्।
चरणहरू
- छोड्न समूह छोड्नुहोस् (Leave group) मा ट्याप गरी पुष्टि गर्नुहोस्। तपाईं एक मात्र एडमिन हुनुहुन्छ भने पहिले एडमिन हस्तान्तरण गर्नुहोस् (Transfer Admin) मा ट्याप गर्नुहोस् र जिम्मेवारी कसले लिने छान्नुहोस्।
- कसैलाई हटाउन (एडमिन मात्र), उनको नाममा ट्याप गर्नुहोस् र समूहबाट हटाउनुहोस् (Remove from Group) छान्नुहोस्। समूहमा उनको ब्यालेन्स शून्य हुनुपर्छ।
- सबैका लागि समूह मेटाउन (एडमिन मात्र), समूह मेटाउनुहोस् (Delete group) मा ट्याप गरी पुष्टि गर्नुहोस्।
समूह मेटाउँदा यसका सबै खर्च हरेक सदस्यका लागि हट्छन् र यसलाई फिर्ता ल्याउन सकिँदैन। पहिले हिसाब मिलाउनुहोस्।
SplitEase एप अहिले नेपालीमा उपलब्ध छैन। कोष्ठमा दिइएका बटनका नामहरू स्क्रिनमा अंग्रेजीमा जस्तो देखिन्छन् त्यस्तै हुन्।