Cum părăsesc sau șterg un grup?

Toate opțiunile grupului se află în Setări grup (Group settings). Deschideți grupul și atingeți numele grupului sau butonul ⋯ din partea de sus.

Pași

  1. Pentru a părăsi grupul, atingeți Părăsește grupul (Leave group) și confirmați. Dacă sunteți singurul administrator, atingeți mai întâi Transferă rolul de admin (Transfer Admin) și alegeți cine preia rolul.
  2. Pentru a elimina pe cineva (doar administratorii), atingeți numele persoanei și alegeți Elimină din grup (Remove from Group). Soldul acesteia în grup trebuie să fie zero.
  3. Pentru a șterge grupul pentru toți (doar administratorii), atingeți Șterge grupul (Delete group) și confirmați.

Ștergerea unui grup elimină toate cheltuielile acestuia pentru toți membrii și nu poate fi anulată. Achitați-vă mai întâi datoriile.

Aplicația SplitEase nu este încă disponibilă în limba română. Numele butoanelor dintre paranteze sunt cele pe care le veți vedea pe ecran.

Întrebări similare

Mai aveți nevoie de ajutor?

Scrieți-ne și vă va răspunde un om din echipa SplitEase.

Contactați asistența
Limbă: Română