Ինչպե՞ս լքել կամ ջնջել խումբը

Խմբի բոլոր ընտրանքները գտնվում են Խմբի կարգավորումներ (Group settings) բաժնում։ Բացեք խումբը և հպեք խմբի անվանը կամ վերևի ⋯ կոճակին։

Քայլեր

  1. Լքելու համար հպեք Լքել խումբը (Leave group) կոճակին և հաստատեք։ Եթե միակ ադմինն եք, նախ հպեք Փոխանցել ադմինի դերը (Transfer Admin) կոճակին և ընտրեք, թե ով կստանձնի այդ դերը։
  2. Որևէ մեկին հեռացնելու համար (միայն ադմինները) հպեք նրա անվանը և ընտրեք Հեռացնել խմբից (Remove from Group)։ Խմբում նրա մնացորդը պետք է զրո լինի։
  3. Խումբը բոլորի համար ջնջելու համար (միայն ադմինները) հպեք Ջնջել խումբը (Delete group) կոճակին և հաստատեք։

Խումբը ջնջելը բոլոր անդամների համար հեռացնում է դրա բոլոր ծախսերը, և դա հնարավոր չէ հետարկել։ Նախ հաշվարկվեք։

SplitEase հավելվածը դեռ հասանելի չէ հայերենով։ Փակագծերում նշված կոճակների անունները այն անգլերեն անվանումներն են, որոնք կտեսնեք էկրանին։

Առնչվող հարցեր

Դեռ օգնության կարիք ունե՞ք

Գրեք մեզ, և SplitEase-ի թիմից որևէ մեկը կպատասխանի ձեզ։

Կապվել աջակցման թիմի հետ
Լեզու: Հայերեն