តើត្រូវចាកចេញពីក្រុម ឬលុបក្រុមដោយរបៀបណា?
ជម្រើសក្រុមទាំងអស់ស្ថិតនៅក្នុង ការកំណត់ក្រុម (Group settings)។ បើកក្រុម ហើយចុចឈ្មោះក្រុម ឬប៊ូតុង ⋯ នៅខាងលើ។
ជំហាន
- ដើម្បីចាកចេញ ចុច ចាកចេញពីក្រុម (Leave group) ហើយបញ្ជាក់។ ប្រសិនបើអ្នកជាអ្នកគ្រប់គ្រងតែម្នាក់ ចុច ផ្ទេរសិទ្ធិអ្នកគ្រប់គ្រង (Transfer Admin) ជាមុនសិន ហើយជ្រើសរើសអ្នកដែលនឹងទទួលបន្ត។
- ដើម្បីដកនរណាម្នាក់ចេញ (សម្រាប់តែអ្នកគ្រប់គ្រង) ចុចឈ្មោះរបស់គេ ហើយជ្រើសរើស ដកចេញពីក្រុម (Remove from Group)។ សមតុល្យរបស់គេក្នុងក្រុមត្រូវតែស្មើសូន្យ។
- ដើម្បីលុបក្រុមសម្រាប់អ្នករាល់គ្នា (សម្រាប់តែអ្នកគ្រប់គ្រង) ចុច លុបក្រុម (Delete group) ហើយបញ្ជាក់។
ការលុបក្រុមនឹងលុបចំណាយទាំងអស់របស់វាសម្រាប់សមាជិកគ្រប់រូប ហើយមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ។ សូមទូទាត់ជាមុនសិន។
កម្មវិធី SplitEase មិនទាន់មានជាភាសាខ្មែរនៅឡើយទេ។ ឈ្មោះប៊ូតុងក្នុងវង់ក្រចក គឺជាអ្វីដែលអ្នកនឹងឃើញជាភាសាអង់គ្លេសលើអេក្រង់។