Kuidas grupist lahkuda või grupp kustutada?
Kõik grupi valikud on jaotises Grupi seaded (Group settings). Ava grupp ja puuduta ülal grupi nime või nuppu ⋯.
Sammud
- Lahkumiseks puuduta Lahku grupist (Leave group) ja kinnita. Kui oled ainus administraator, puuduta enne Anna admini roll üle (Transfer Admin) ja vali, kes rolli üle võtab.
- Kellegi eemaldamiseks (ainult administraatorid) puuduta tema nime ja vali Eemalda grupist (Remove from Group). Tema saldo grupis peab olema null.
- Grupi kustutamiseks kõigi jaoks (ainult administraatorid) puuduta Kustuta grupp (Delete group) ja kinnita.
Grupi kustutamine eemaldab kõik selle kulud kõigilt liikmetelt ja seda ei saa tagasi võtta. Arvelda enne.
SplitEase'i rakendus pole veel eesti keeles saadaval. Sulgudes olevad nimed on ingliskeelsed nuppude nimed, mida ekraanil näed.