איך יוצאים מקבוצה או מוחקים אותה?
כל האפשרויות של הקבוצה נמצאות בהגדרות הקבוצה (Group settings). פותחים את הקבוצה ומקישים על שם הקבוצה או על הכפתור ⋯ למעלה.
שלבים
- כדי לצאת, מקישים על יציאה מהקבוצה (Leave group) ומאשרים. אם אתם המנהלים היחידים, מקישים קודם על העברת ניהול (Transfer Admin) ובוחרים מי יחליף אתכם.
- כדי להסיר מישהו (מנהלים בלבד), מקישים על השם שלו ובוחרים הסרה מהקבוצה (Remove from Group). היתרה שלו בקבוצה צריכה להיות אפס.
- כדי למחוק את הקבוצה לכולם (מנהלים בלבד), מקישים על מחיקת הקבוצה (Delete group) ומאשרים.
מחיקת קבוצה מוחקת את כל ההוצאות שלה לכל החברים, ואי אפשר לבטל אותה. כדאי לסגור חשבון קודם.
אפליקציית SplitEase עדיין לא זמינה בעברית. שמות הכפתורים בסוגריים הם מה שיופיע על המסך, באנגלית.