Hoe wysig of vee ek 'n uitgawe uit?
Jy kan 'n uitgawe regmaak nadat jy dit gestoor het. Almal in die groep sien die bygewerkte saldo's.
Stappe
- Maak die groep oop en tik die uitgawe.
- Om dit te verander, tik Wysig (Edit), maak jou veranderinge en tik Stoor (Save).
- Om dit te verwyder, tik die ⋯-knoppie, dan Vee uit (Delete), en bevestig.
'n Uitgawe wat uitgevee is, kan nie teruggebring word nie.
Die SplitEase-app is nog nie in hierdie taal beskikbaar nie. Knoppiename tussen hakies is wat jy op die skerm sal sien.