چطور یک مصرف را ویرایش یا حذف کنم؟

می‌توانید یک مصرف را بعد از ذخیره اصلاح کنید. همه اعضای گروپ باقی‌مانده‌های تازه شده را می‌بینند.

قدم‌ها

  1. گروپ را باز کنید و روی مصرف ضربه بزنید.
  2. برای تغییر آن، روی ویرایش (Edit) ضربه بزنید، تغییرات را انجام دهید و روی ذخیره (Save) ضربه بزنید.
  3. برای حذف آن، روی دکمه ⋯ و بعد حذف (Delete) ضربه بزنید و تأیید کنید.

حذف یک مصرف قابل برگشت نیست.

اپلیکیشن SplitEase هنوز به زبان دری موجود نیست. نام دکمه‌ها در داخل قوس همان چیزی است که به انگلیسی روی صفحه می‌بینید.

سوال‌های مرتبط

هنوز هم به کمک ضرورت دارید؟

برای ما بنویسید، یکی از اعضای تیم SplitEase جواب تان را می‌دهد.

تماس با پشتیبانی
زبان: دری