Ինչպե՞ս խմբագրել կամ ջնջել ծախսը

Կարող եք ուղղել ծախսը պահելուց հետո։ Խմբի բոլոր անդամները կտեսնեն թարմացված մնացորդները։

Քայլեր

  1. Բացեք խումբը և հպեք ծախսին։
  2. Փոխելու համար հպեք Խմբագրել (Edit) կոճակին, կատարեք փոփոխությունները և հպեք Պահել (Save) կոճակին։
  3. Հեռացնելու համար հպեք ⋯ կոճակին, ապա Ջնջել (Delete) կոճակին և հաստատեք։

Ծախսի ջնջումը հնարավոր չէ հետարկել։

SplitEase հավելվածը դեռ հասանելի չէ հայերենով։ Փակագծերում նշված կոճակների անունները այն անգլերեն անվանումներն են, որոնք կտեսնեք էկրանին։

Առնչվող հարցեր

Դեռ օգնության կարիք ունե՞ք

Գրեք մեզ, և SplitEase-ի թիմից որևէ մեկը կպատասխանի ձեզ։

Կապվել աջակցման թիմի հետ
Լեզու: Հայերեն