Як змяніць або выдаліць выдатак?
Выдатак можна выправіць і пасля захавання. Усе ўдзельнікі групы ўбачаць абноўленыя балансы.
Крокі
- Адкрыйце групу і націсніце на выдатак.
- Каб змяніць яго, націсніце Змяніць (Edit), унясіце змены і націсніце Захаваць (Save).
- Каб выдаліць яго, націсніце кнопку ⋯, потым Выдаліць (Delete) і пацвердзіце.
Выдаленне выдатку нельга адмяніць.
Праграма SplitEase пакуль недаступная на беларускай мове. Назвы кнопак у дужках — гэта тое, што вы ўбачыце на экране.