Com edito o suprimeixo una despesa?
Podeu corregir una despesa després de desar-la. Tots els membres del grup veuen els saldos actualitzats.
Passos
- Obriu el grup i toqueu la despesa.
- Per canviar-la, toqueu Edita (Edit), feu els canvis i toqueu Desa (Save).
- Per suprimir-la, toqueu el botó ⋯, després Suprimeix (Delete), i confirmeu-ho.
La supressió d'una despesa no es pot desfer.
L'app SplitEase encara no està disponible en català. Els noms dels botons entre claudàtors són els que veureu a la pantalla.