Kako uredim ali izbrišem strošek?
Strošek lahko popravite tudi po shranjevanju. Vsi v skupini vidijo posodobljeno stanje.
Koraki
- Odprite skupino in tapnite strošek.
- Če ga želite spremeniti, tapnite Uredi (Edit), naredite spremembe in tapnite Shrani (Save).
- Če ga želite odstraniti, tapnite gumb ⋯, nato Izbriši (Delete) in potrdite.
Brisanja stroška ni mogoče razveljaviti.
Aplikacija SplitEase v slovenščini še ni na voljo. Imena gumbov v oklepajih so tista, ki jih boste videli na zaslonu.