Πώς επεξεργάζομαι ή διαγράφω ένα έξοδο;
Μπορείτε να διορθώσετε ένα έξοδο και μετά την αποθήκευση. Όλοι στην ομάδα βλέπουν τα ενημερωμένα υπόλοιπα.
Βήματα
- Ανοίξτε την ομάδα και πατήστε το έξοδο.
- Για να το αλλάξετε, πατήστε Επεξεργασία (Edit), κάντε τις αλλαγές σας και πατήστε Αποθήκευση (Save).
- Για να το αφαιρέσετε, πατήστε το κουμπί ⋯, μετά Διαγραφή (Delete) και επιβεβαιώστε.
Η διαγραφή ενός εξόδου δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Η εφαρμογή SplitEase δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στα ελληνικά. Τα ονόματα κουμπιών σε παρένθεση είναι αυτά που θα δείτε στην οθόνη.