Зардлыг яаж засах эсвэл устгах вэ?

Зардлыг хадгалсны дараа засаж болно. Бүлгийн бүх гишүүн шинэчлэгдсэн үлдэгдлийг харна.

Алхмууд

  1. Бүлгээ нээгээд зардал дээр дарна уу.
  2. Өөрчлөхийн тулд Засах (Edit)-г дарж, засвараа хийгээд Хадгалах (Save)-г дарна уу.
  3. Устгахын тулд ⋯ товчийг дараад Устгах (Delete)-г сонгож, баталгаажуулна уу.

Устгасан зардлыг сэргээх боломжгүй.

SplitEase апп энэ хэл дээр хараахан гараагүй байна. Хаалтан доторх товчлуурын нэрс нь таны дэлгэц дээр харагдах нэрс юм.

Холбоотой асуултууд

Тусламж хэрэгтэй хэвээр байна уу?

Бидэнд бичээрэй, SplitEase багийн хүн танд хариу өгнө.

Тусламжийн багтай холбогдох
Хэл: Монгол