Xərci necə redaktə etmək və ya silmək olar?
Xərci yadda saxladıqdan sonra düzəldə bilərsiniz. Qrupdakı hər kəs yenilənmiş balansları görür.
Addımlar
- Qrupu açın və xərcə toxunun.
- Dəyişmək üçün Redaktə et (Edit) düyməsinə toxunun, dəyişiklikləri edin və Yadda saxla (Save) düyməsinə toxunun.
- Silmək üçün ⋯ düyməsinə, sonra Sil (Delete) düyməsinə toxunun və təsdiqləyin.
Xərcin silinməsini geri qaytarmaq olmur.
SplitEase tətbiqi hələ Azərbaycan dilində mövcud deyil. Mötərizədəki düymə adları ekranda ingiliscə görəcəyiniz adlardır.