Как да редактирам или изтрия разход?
Можете да поправите разход и след като сте го запазили. Всички в групата виждат обновеното салдо.
Стъпки
- Отворете групата и докоснете разхода.
- За да го промените, докоснете Редактиране (Edit), направете промените и докоснете Запазване (Save).
- За да го премахнете, докоснете бутона ⋯, след това Изтриване (Delete) и потвърдете.
Изтриването на разход не може да бъде отменено.
Приложението SplitEase все още не е налично на български. Имената на бутоните в скоби са това, което ще видите на екрана.