Miten muokkaan tai poistan kulun?
Voit korjata kulun tallentamisen jälkeen. Kaikki ryhmän jäsenet näkevät päivitetyt saldot.
Vaiheet
- Avaa ryhmä ja napauta kulua.
- Jos haluat muuttaa kulua, napauta Muokkaa (Edit), tee muutokset ja napauta Tallenna (Save).
- Jos haluat poistaa kulun, napauta ⋯-painiketta, sitten Poista (Delete) ja vahvista.
Kulun poistamista ei voi perua.
SplitEase-sovellus ei ole vielä saatavilla suomeksi. Sulkeissa olevat nimet ovat englanninkielisiä painikkeiden nimiä, jotka näet näytöllä.