खर्च कसरी सम्पादन गर्ने वा मेटाउने?
सेभ गरेपछि पनि तपाईं खर्च सच्याउन सक्नुहुन्छ। समूहका सबैले अपडेट भएको ब्यालेन्स देख्छन्।
चरणहरू
- समूह खोल्नुहोस् र खर्चमा ट्याप गर्नुहोस्।
- बदल्न सम्पादन गर्नुहोस् (Edit) मा ट्याप गर्नुहोस्, परिवर्तन गर्नुहोस् र सेभ गर्नुहोस् (Save) मा ट्याप गर्नुहोस्।
- हटाउन ⋯ बटनमा ट्याप गर्नुहोस्, त्यसपछि मेटाउनुहोस् (Delete) मा ट्याप गरी पुष्टि गर्नुहोस्।
मेटाइएको खर्च फिर्ता ल्याउन सकिँदैन।
SplitEase एप अहिले नेपालीमा उपलब्ध छैन। कोष्ठमा दिइएका बटनका नामहरू स्क्रिनमा अंग्रेजीमा जस्तो देखिन्छन् त्यस्तै हुन्।