အသုံးစရိတ်ကို ဘယ်လိုပြင်ရမလဲ သို့မဟုတ် ဖျက်ရမလဲ။
သိမ်းပြီးနောက်တွင်လည်း အသုံးစရိတ်ကို ပြင်နိုင်သည်။ အပ်ဒိတ်လုပ်ထားသော လက်ကျန်များကို အဖွဲ့ရှိ လူတိုင်း မြင်ရမည်။
အဆင့်များ
- အဖွဲ့ကိုဖွင့်ပြီး အသုံးစရိတ်ကို နှိပ်ပါ။
- ပြောင်းရန် ပြင်ရန် (Edit) ကိုနှိပ်၊ ပြင်ဆင်ပြီး သိမ်းရန် (Save) ကို နှိပ်ပါ။
- ဖယ်ရှားရန် ⋯ ခလုတ်ကိုနှိပ်၊ ထို့နောက် ဖျက်ရန် (Delete) ကိုနှိပ်ပြီး အတည်ပြုပါ။
ဖျက်ပြီးသော အသုံးစရိတ်ကို ပြန်ယူ၍ မရပါ။
SplitEase အက်ပ်ကို မြန်မာဘာသာဖြင့် မရနိုင်သေးပါ။ ကွင်းအတွင်းရှိ ခလုတ်အမည်များသည် ဖန်သားပြင်ပေါ်တွင် အင်္ဂလိပ်လို မြင်ရမည့် အမည်များ ဖြစ်သည်။