Harcama nasıl düzenlenir veya silinir?
Bir harcamayı kaydettikten sonra düzeltebilirsiniz. Gruptaki herkes güncellenmiş bakiyeleri görür.
Adımlar
- Grubu açın ve harcamaya dokunun.
- Değiştirmek için Düzenle (Edit) seçeneğine dokunun, değişikliklerinizi yapın ve Kaydet (Save) düğmesine dokunun.
- Kaldırmak için ⋯ düğmesine, ardından Sil (Delete) seçeneğine dokunun ve onaylayın.
Silinen bir harcama geri alınamaz.
SplitEase uygulaması henüz Türkçe olarak sunulmuyor. Parantez içindeki düğme adları ekranda göreceğiniz İngilizce adlardır.