SplitEase hesabımı necə silim?

Hesabınızı istənilən vaxt tətbiqdən silə bilərsiniz. Əvvəlcə başqaları ilə balanslarınızı bağlayın.

Addımlar

  1. Profil (Profile) bölməsinə keçin və Hesab (Account) düyməsinə toxunun.
  2. Hesabı sil (Delete Account) düyməsinə toxunun.
  3. Mesajı oxuyun və Bəli, hesabımı sil (Yes, delete my account) düyməsinə toxunun.

Hesabın silinməsini geri qaytarmaq olmur.

Artıq daxil ola bilmirsiniz? Yenə də hesabınızı silməyimizi xahiş edə bilərsiniz. Hesabınızı silin səhifəmiz bunun necə edildiyini və məlumatlarınızla nə baş verdiyini izah edir.

SplitEase tətbiqi hələ Azərbaycan dilində mövcud deyil. Mötərizədəki düymə adları ekranda ingiliscə görəcəyiniz adlardır.

Əlaqəli suallar

Hələ də köməyə ehtiyacınız var?

Bizə yazın, SplitEase komandasından bir nəfər sizə cavab verəcək.

Dəstəklə əlaqə
Dil: Azərbaycan