តើត្រូវលុបគណនី SplitEase របស់ខ្ញុំដោយរបៀបណា?
អ្នកអាចលុបគណនីរបស់អ្នកពីកម្មវិធីបានគ្រប់ពេល។ សូមទូទាត់សមតុល្យរបស់អ្នកជាមួយអ្នកដទៃជាមុនសិន។
ជំហាន
- ចូលទៅ ប្រវត្តិរូប (Profile) ហើយចុច គណនី (Account)។
- ចុច លុបគណនី (Delete Account)។
- អានសារ ហើយចុច បាទ/ចាស លុបគណនីរបស់ខ្ញុំ (Yes, delete my account)។
ការលុបគណនីមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ។
មិនអាចចូលគណនីបានទៀត? អ្នកនៅតែអាចស្នើឱ្យយើងលុបវាបាន។ ទំព័រ លុបគណនីរបស់អ្នក របស់យើងពន្យល់ពីរបៀប និងអ្វីដែលកើតឡើងចំពោះទិន្នន័យរបស់អ្នក។
កម្មវិធី SplitEase មិនទាន់មានជាភាសាខ្មែរនៅឡើយទេ។ ឈ្មោះប៊ូតុងក្នុងវង់ក្រចក គឺជាអ្វីដែលអ្នកនឹងឃើញជាភាសាអង់គ្លេសលើអេក្រង់។