איך מוחקים את החשבון שלי ב-SplitEase?

אפשר למחוק את החשבון מהאפליקציה בכל עת. כדאי לסגור קודם את היתרות שלכם עם אחרים.

שלבים

  1. עוברים לפרופיל (Profile) ומקישים על חשבון (Account).
  2. מקישים על מחיקת החשבון (Delete Account).
  3. קוראים את ההודעה ומקישים על כן, למחוק את החשבון שלי (Yes, delete my account).

אי אפשר לבטל מחיקה של חשבון.

כבר לא מצליחים להתחבר? עדיין אפשר לבקש מאיתנו למחוק אותו. בדף מחיקת החשבון מוסבר איך עושים את זה ומה קורה לנתונים שלכם.

אפליקציית SplitEase עדיין לא זמינה בעברית. שמות הכפתורים בסוגריים הם מה שיופיע על המסך, באנגלית.

שאלות קשורות

עדיין צריכים עזרה?

כתבו לנו, ומישהו מצוות SplitEase יחזור אליכם.

פנייה לתמיכה
שפה: עברית