Як выдаліць акаўнт SplitEase?

Вы можаце выдаліць акаўнт у праграме ў любы момант. Спачатку разлічыцеся з іншымі ўдзельнікамі.

Крокі

  1. Адкрыйце Профіль (Profile) і націсніце Акаўнт (Account).
  2. Націсніце Выдаліць акаўнт (Delete Account).
  3. Прачытайце паведамленне і націсніце Так, выдаліць мой акаўнт (Yes, delete my account).

Выдаленне акаўнта нельга адмяніць.

Не атрымліваецца ўвайсці? Вы ўсё роўна можаце папрасіць нас выдаліць акаўнт. На старонцы Выдаленне акаўнта тлумачыцца, як гэта зрабіць і што адбываецца з вашымі данымі.

Праграма SplitEase пакуль недаступная на беларускай мове. Назвы кнопак у дужках — гэта тое, што вы ўбачыце на экране.

Падобныя пытанні

Патрэбна дапамога?

Напішыце нам, і вам адкажа чалавек з каманды SplitEase.

Напісаць у падтрымку
Мова: Беларуская