Hogyan törölhetem a SplitEase-fiókomat?
A fiókját bármikor törölheti az alkalmazásban. Előbb számoljon el a többiekkel.
Lépések
- Lépjen a Profil (Profile) lapra, és koppintson a Fiók (Account) lehetőségre.
- Koppintson a Fiók törlése (Delete Account) lehetőségre.
- Olvassa el az üzenetet, és koppintson az Igen, törlöm a fiókomat (Yes, delete my account) gombra.
A fiók törlése nem vonható vissza.
Már nem tud bejelentkezni? A törlést ekkor is kérheti tőlünk. A Fiók törlése oldalon leírjuk, hogyan, és mi történik az adataival.
A SplitEase alkalmazás még nem érhető el magyarul. A zárójelben lévő gombnevek azok, amelyeket a képernyőn látni fog.