SplitEase аккаунтумду кантип өчүрөм?
Аккаунтуңузду колдонмодон каалаган убакта өчүрө аласыз. Адегенде башкалар менен эсептешип алыңыз.
Кадамдар
- Профиль (Profile) бөлүмүнө өтүп, Аккаунт (Account) басыңыз.
- Аккаунтту өчүрүү (Delete Account) басыңыз.
- Билдирүүнү окуп, Ооба, аккаунтумду өчүрүү (Yes, delete my account) басыңыз.
Өчүрүлгөн аккаунтту калыбына келтирүү мүмкүн эмес.
Мындан ары кире албай жатасызбы? Аккаунтту өчүрүүнү бизден сурасаңыз болот. Аккаунтту өчүрүү барагында муну кантип жасоо жана маалыматтарыңыз эмне болору түшүндүрүлгөн.
SplitEase колдонмосу азырынча кыргыз тилинде жок. Кашаадагы баскыч аттары экранда көрө турган аттар.