मेरो SplitEase खाता कसरी मेटाउने?
तपाईं जुनसुकै बेला एपबाट आफ्नो खाता मेटाउन सक्नुहुन्छ। पहिले अरूसँगको ब्यालेन्स मिलाउनुहोस्।
चरणहरू
- प्रोफाइल (Profile) मा जानुहोस् र खाता (Account) मा ट्याप गर्नुहोस्।
- खाता मेटाउनुहोस् (Delete Account) मा ट्याप गर्नुहोस्।
- सन्देश पढ्नुहोस् र हो, मेरो खाता मेटाउनुहोस् (Yes, delete my account) मा ट्याप गर्नुहोस्।
मेटाइएको खाता फिर्ता ल्याउन सकिँदैन।
अब साइन इन गर्न सक्नुहुन्न? तैपनि तपाईं हामीलाई खाता मेटाउन भन्न सक्नुहुन्छ। हाम्रो आफ्नो खाता मेटाउनुहोस् पेजमा तरिका र तपाईंको डेटाको के हुन्छ भनेर बताइएको छ।
SplitEase एप अहिले नेपालीमा उपलब्ध छैन। कोष्ठमा दिइएका बटनका नामहरू स्क्रिनमा अंग्रेजीमा जस्तो देखिन्छन् त्यस्तै हुन्।