Како да ја избришам мојата сметка во SplitEase?
Може да ја избришете сметката од апликацијата во секое време. Прво порамнете ги салдата со другите.
Чекори
- Одете во Профил (Profile) и допрете Сметка (Account).
- Допрете Избриши сметка (Delete Account).
- Прочитајте ја пораката и допрете Да, избриши ја мојата сметка (Yes, delete my account).
Бришењето на сметката не може да се врати.
Не може повеќе да се најавите? Сепак може да побарате од нас да ја избришеме. Нашата страница Избришете ја сметката објаснува како и што се случува со вашите податоци.
Апликацијата SplitEase сè уште не е достапна на македонски. Имињата на копчињата во загради се она што ќе го видите на екранот.