Ինչպե՞ս ջնջել իմ SplitEase հաշիվը
Կարող եք ջնջել ձեր հաշիվը հավելվածից ցանկացած պահի։ Նախ հաշվարկվեք մյուսների հետ։
Քայլեր
- Անցեք Պրոֆիլ (Profile) ներդիր և հպեք Հաշիվ (Account) կոճակին։
- Հպեք Ջնջել հաշիվը (Delete Account) կոճակին։
- Կարդացեք հաղորդագրությունը և հպեք Այո, ջնջել իմ հաշիվը (Yes, delete my account) կոճակին։
Հաշվի ջնջումը հնարավոր չէ հետարկել։
Այլևս չե՞ք կարողանում մուտք գործել։ Դուք դեռ կարող եք խնդրել մեզ ջնջել այն։ Մեր Ջնջել ձեր հաշիվը էջը բացատրում է, թե ինչպես, և ինչ է լինում ձեր տվյալների հետ։
SplitEase հավելվածը դեռ հասանելի չէ հայերենով։ Փակագծերում նշված կոճակների անունները այն անգլերեն անվանումներն են, որոնք կտեսնեք էկրանին։