Як видалити акаунт SplitEase?

Ви можете видалити акаунт у застосунку будь-коли. Спершу розрахуйтеся з іншими учасниками.

Кроки

  1. Відкрийте Профіль (Profile) і натисніть Акаунт (Account).
  2. Натисніть Видалити акаунт (Delete Account).
  3. Прочитайте повідомлення й натисніть Так, видалити мій акаунт (Yes, delete my account).

Видалення акаунта не можна скасувати.

Не вдається ввійти? Ви все одно можете попросити нас видалити акаунт. На сторінці Видалення акаунта пояснено, як це зробити і що відбувається з вашими даними.

Застосунок SplitEase поки що недоступний українською. Назви кнопок у дужках — це те, що ви побачите на екрані.

Схожі запитання

Потрібна допомога?

Напишіть нам, і вам відповість людина з команди SplitEase.

Написати в підтримку
Мова: Українська