Hvordan sletter jeg SplitEase-kontoen min?
Du kan slette kontoen din i appen når som helst. Gjør opp med de andre først.
Trinn
- Gå til Profil (Profile), og trykk på Konto (Account).
- Trykk på Slett konto (Delete Account).
- Les meldingen, og trykk på Ja, slett kontoen min (Yes, delete my account).
Sletting av kontoen kan ikke angres.
Kan du ikke logge inn lenger? Du kan fortsatt be oss om å slette den. Siden vår Slett kontoen din forklarer hvordan, og hva som skjer med dataene dine.
SplitEase-appen finnes ennå ikke på norsk. Navnene i parentes er de engelske knappenavnene du ser på skjermen.