چطور حساب SplitEase خود را حذف کنم؟

هر وقت بخواهید می‌توانید حساب تان را از اپلیکیشن حذف کنید. اول باقی‌مانده‌های تان را با دیگران تصفیه کنید.

قدم‌ها

  1. به پروفایل (Profile) بروید و روی حساب (Account) ضربه بزنید.
  2. روی حذف حساب (Delete Account) ضربه بزنید.
  3. پیام را بخوانید و روی بلی، حسابم را حذف کن (Yes, delete my account) ضربه بزنید.

حذف حساب قابل برگشت نیست.

دیگر نمی‌توانید وارد شوید؟ باز هم می‌توانید از ما بخواهید آن را حذف کنیم. صفحه حذف حساب تان طرز کار و اینکه با معلومات تان چه می‌شود را شرح می‌دهد.

اپلیکیشن SplitEase هنوز به زبان دری موجود نیست. نام دکمه‌ها در داخل قوس همان چیزی است که به انگلیسی روی صفحه می‌بینید.

سوال‌های مرتبط

هنوز هم به کمک ضرورت دارید؟

برای ما بنویسید، یکی از اعضای تیم SplitEase جواب تان را می‌دهد.

تماس با پشتیبانی
زبان: دری