ລຶບບັນຊີ SplitEase ຂອງຂ້ອຍແນວໃດ?
ທ່ານສາມາດລຶບບັນຊີຂອງທ່ານຈາກແອັບໄດ້ທຸກເວລາ. ກະລຸນາຊຳລະຍອດຄົງເຫຼືອກັບຄົນອື່ນກ່ອນ.
ຂັ້ນຕອນ
- ໄປທີ່ ໂປຣໄຟລ໌ (Profile) ແລະ ແຕະ ບັນຊີ (Account).
- ແຕະ ລຶບບັນຊີ (Delete Account).
- ອ່ານຂໍ້ຄວາມ ແລະ ແຕະ ແມ່ນ, ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ (Yes, delete my account).
ການລຶບບັນຊີບໍ່ສາມາດຍົກເລີກໄດ້.
ເຂົ້າສູ່ລະບົບບໍ່ໄດ້ອີກແລ້ວບໍ? ທ່ານຍັງສາມາດຂໍໃຫ້ພວກເຮົາລຶບໄດ້. ໜ້າ ລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ ຂອງພວກເຮົາອະທິບາຍວິທີ ແລະ ສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນກັບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.
ແອັບ SplitEase ຍັງບໍ່ມີເປັນພາສາລາວເທື່ອ. ຊື່ປຸ່ມໃນວົງເລັບແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຈະເຫັນເປັນພາສາອັງກິດຢູ່ໜ້າຈໍ.