Miten poistan SplitEase-tilini?

Voit poistaa tilisi sovelluksessa milloin tahansa. Tasaa ensin velkasi muiden kanssa.

Vaiheet

  1. Siirry kohtaan Profiili (Profile) ja napauta Tili (Account).
  2. Napauta Poista tili (Delete Account).
  3. Lue viesti ja napauta Kyllä, poista tilini (Yes, delete my account).

Tilin poistamista ei voi perua.

Etkö pääse enää kirjautumaan? Voit silti pyytää meitä poistamaan tilin. Poista tilisi -sivullamme kerrotaan, miten se tehdään ja mitä tiedoillesi tapahtuu.

SplitEase-sovellus ei ole vielä saatavilla suomeksi. Sulkeissa olevat nimet ovat englanninkielisiä painikkeiden nimiä, jotka näet näytöllä.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Tarvitsetko vielä apua?

Kirjoita meille, niin SplitEase-tiimin jäsen vastaa sinulle.

Ota yhteyttä tukeen
Kieli: Suomi