Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου στο SplitEase;
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή. Εξοφλήστε πρώτα τα υπόλοιπά σας με τους άλλους.
Βήματα
- Μεταβείτε στο Προφίλ (Profile) και πατήστε Λογαριασμός (Account).
- Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού (Delete Account).
- Διαβάστε το μήνυμα και πατήστε Ναι, διαγραφή του λογαριασμού μου (Yes, delete my account).
Η διαγραφή του λογαριασμού δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Δεν μπορείτε πια να συνδεθείτε; Μπορείτε και πάλι να μας ζητήσετε να τον διαγράψουμε. Η σελίδα Διαγραφή λογαριασμού εξηγεί πώς και τι γίνεται με τα δεδομένα σας.
Η εφαρμογή SplitEase δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στα ελληνικά. Τα ονόματα κουμπιών σε παρένθεση είναι αυτά που θα δείτε στην οθόνη.