SplitEase hesabımı nasıl silerim?
Hesabınızı istediğiniz zaman uygulamadan silebilirsiniz. Önce diğer kişilerle bakiyelerinizi kapatın.
Adımlar
- Profil (Profile) sekmesine gidin ve Hesap (Account) seçeneğine dokunun.
- Hesabı sil (Delete Account) seçeneğine dokunun.
- Mesajı okuyun ve Evet, hesabımı sil (Yes, delete my account) düğmesine dokunun.
Hesap silme işlemi geri alınamaz.
Artık giriş yapamıyor musunuz? Hesabınızı silmemizi yine de isteyebilirsiniz. Hesabınızı silin sayfamız bunun nasıl yapılacağını ve verilerinize ne olacağını açıklar.
SplitEase uygulaması henüz Türkçe olarak sunulmuyor. Parantez içindeki düğme adları ekranda göreceğiniz İngilizce adlardır.