Como elimino a miña conta de SplitEase?
Podes eliminar a túa conta desde a app en calquera momento. Antes, liquida os teus saldos coas demais persoas.
Pasos
- Vai a Perfil (Profile) e toca Conta (Account).
- Toca Eliminar conta (Delete Account).
- Le a mensaxe e toca Si, eliminar a miña conta (Yes, delete my account).
Eliminar a túa conta non se pode desfacer.
Xa non podes iniciar sesión? Aínda así podes pedirnos que a eliminemos. Na nosa páxina Eliminar a túa conta explicámosche como facelo e que pasa cos teus datos.
A app SplitEase aínda non está dispoñible en galego. Os nomes dos botóns entre corchetes son os que verás na pantalla, en inglés.