Cum îmi șterg contul SplitEase?
Vă puteți șterge contul din aplicație oricând. Achitați-vă mai întâi datoriile față de ceilalți.
Pași
- Accesați Profil (Profile) și atingeți Cont (Account).
- Atingeți Șterge contul (Delete Account).
- Citiți mesajul și atingeți Da, șterge-mi contul (Yes, delete my account).
Ștergerea contului nu poate fi anulată.
Nu vă mai puteți conecta? Ne puteți cere în continuare să vă ștergem contul. Pagina Ștergerea contului explică cum și ce se întâmplă cu datele dvs.
Aplicația SplitEase nu este încă disponibilă în limba română. Numele butoanelor dintre paranteze sunt cele pe care le veți vedea pe ecran.